Je favoriete filmscène kan je zo voor de geest halen, toch? Dat is de kracht van buitengewone cinematografie en fenomenale storytelling: het blijft jarenlang hangen. Een goede videocommercial werkt op precies dezelfde manier. Dat videomarketing scoort, daar kan je als bedrijf niet onderuit. Van merkbekendheid tot verkoop, met een overtuigende commercial zorg je dat jouw boodschap blijft hangen bij je doelgroep. Dat bewijzen deze cijfers.

  • 78 % van de marketeers ondervindt dat video de verkoop van een product of dienst verhoogt
  • 84 % van de marketeers ondervindt dat video leidt tot meer kwalitatieve leads
  • Video’s worden 200 % meer gedeeld dan andere online content
  • Meer dan 80 % van de marketeers zegt dat video het verkeer naar hun website heeft doen toenemen, en dat bezoekers langer op hun website blijven
  • 96 % van de consumenten heeft weleens een video bekeken om meer te weten te komen over een product of dienst

DRM Media Productions neemt de volledige productie van videocommercials op zich. Samen bekijken we jouw noden en ontwikkelen we een spraakmakende commercial. Zo maken we van jouw product of dienst een echte bestseller!

  • Scenario/storyboard. Samen bepalen we welk type commercial het best past bij jouw strategie: een impactvolle bedrijfsfilm, productvideo’s, een getuigenis, how-to video’s … Dit gieten we in een scenario en visueel storyboard. Zo krijg je meteen een duidelijk beeld van hoe je commercial er zal uitzien.
  • Video-opnames. Dankzij onze jarenlange expertise en geavanceerd filmmateriaal zijn wij in staat om elk idee te verwezenlijken. Met cranes, dolly’s, drones en meer garanderen we prachtige cinematografische beelden. Steeds in 4K-resolutie, uiteraard.
  • Afwerking. Tijdens de afwerking stellen we de achtergrondmuziek, titels, kleurcorrectie en sound engineering op punt. Zodat jouw video van het scherm spat! De finale video voldoet aan de standaarden voor televisiezenders, en natuurlijk ook voor sociale media.

Portfolio

Niks zegt beter wat we in onze mars hebben, dan het je gewoon zelf te laten zien, toch?

Madame Zaza Project

Promo video Mobile Phone Holder for YBS

Promospot DRM Productions

Kerstpromo zangeres Aïssa

Pwaba decoratie winkel

Kerstpromo DRM Productions