Fier op je eigen album of single? Dan is een professionele muziekvideo de kers op de taart om jouw muziek te delen met je fans. Een niet te missen stap in de marketing en promotie van jouw sound. Want met de juiste beelden wek je emoties op. En emoties, die blijven hangen! Pak uit met een topvideo en boost je muziekcarrière.

Storyboard

DRM Media Productions helpt je met de volledige productie van jouw muziekvideo’s. Van concept tot eindresultaat, voor elk budget.

  • Scenario/storyboard. Dit is waar we jouw creatieve ideeën tot leven laten komen! Wat wil je tonen, welk verhaal wil je vertellen, welke emotie wil je opwekken? Dit gieten we in een scenario en visueel storyboard. Zo krijg je een duidelijk beeld van hoe je muziekvideo er zal uitzien: verhaallijn, opbouw, welke beelden er zullen worden gemaakt, welke camerastandpunten, wie wanneer voor de lens komt te staan …
  • Crew en benodigdheden. Wij kunnen zorgen voor figuranten, stylisten en attributen. Onze vaste make-up artist zorgt ervoor dat alle personages er op hun best uitzien tijdens de opnames.
  • Callsheet. In dit gedetailleerd document staat elke stap van de opnames beschreven. Naast het finale storyboard vind je hierin ook alle praktische informatie voor de opnamedag: de locatie, de planning, de casting, het nodige materiaal, technische specificaties, contactgegevens, etc. Zo kan de draaidag vlot verlopen.
technische specificaties
Video montage
  • Video-opnames. Dankzij onze jarenlange professionele expertise en geavanceerd filmmateriaal zijn wij in staat om elk idee te verwezenlijken. Met cranes, dolly’s, drones en meer garanderen we prachtige cinematografische beelden. Steeds in 4K-resolutie, uiteraard. Indien nodig wordt gebruik gemaakt van extra belichting.
  • Afwerking. Het geheim van een indrukwekkende muziekvideo zit in een sterk scenario. Een goede montage maakt het echt áf. Dit is waar beeld en muziek samensmelten. De finale video voldoet aan de standaarden voor televisiezenders zoals MENT TV en TV Oranje, alsook voor online kanalen.