Je staat te luisteren naar een liveoptreden en de muziek lijkt nog beter te klinken dan op cd. Dat is de magie van een goede geluidtechnicus die de verschillende geluidsbronnen naadloos tot een geheel mixt. Hoe beter die zijn werk doet, hoe minder hij opvalt en hoe meer de audio zelf tot z’n recht komt.

DRM Media Productions heeft meer dan 15 jaar ervaring in geluidstechniek en werkte al met tal van artiesten samen. Wij verzorgen jouw audioproducties van A tot Z: van muziekopnames tot radiocommercials, voice-overs, jingles, podcasts, audioboeken, enzovoort. Samen brengen we jouw sound tot leven en zorgen we dat hij gehoord wordt.

  • Volledige audioproducties. Kwalitatieve audio is van vitaal belang voor elke professionele productie. DRM Media Productions geeft jouw audioproject net dat beetje extra schwung. Onze jarenlange expertise op het gebied van audio-opname, -bewerking en -mixen stelt ons in staat het perfecte geluid voor jouw project te creëren.
  • Geluidstechniek voor artiesten. Zowel live als in de studio halen we consistent het maximum uit jouw muziek. Hiervoor maken we onder andere gebruik van op maat gemaakte plug-in sets.
  • Sterke stemmen. Stemopnames voor voice-overs, radiocommercials en audioboeken vereisen de juiste stem, stijl en opnametechniek. Wij zorgen voor de meest geschikte stemacteur om jouw verhaal te vertellen.
  • High-end audiomateriaal. We werken met geavanceerde geluidsystemen van Sennheiser (draadloze micro’s en in-ear systemen), Soundcraft (mengtafels), Nexo, QSC en Acoustic (luidsprekers).