Een aftermovie is het ultieme uithangbord van je evenement, bedrijf of merk. Niets is zo effectief als een spetterende aftermovie om het gevoel op te wekken van ‘erbij zijn’ en – nog belangrijker – ‘erbij willen zijn’.

Bijzondere dag gepland zoals een huwelijk, communie of verjaardagsfeest? Een aftermovie legt de meest memorabele momenten vast voor jezelf en je gasten. Zodat je ook na deze speciale dag de herinneringen kan herbeleven.

DRM Media Productions giet jouw evenement in een prachtige compilatie, waar je nog jaren van kan genieten. Van bedrijfsevenementen, privéfeesten, dorpsfestiviteiten tot concerten en meer.

  • Technische expertise. Dankzij onze jarenlange professionele ervaring en geavanceerd filmmateriaal zijn wij in staat om elk idee te verwezenlijken. Met een technische opstelling van 1 tot meer dan 20 camera’s – waaronder drones – mag je er zeker van zijn dat elk moment op beeld staat.
  • Creatieve afwerking. De sfeer en emoties van jouw evenement perfect weergeven, gebeurt tijdens de montage. We spelen met tempo, opbouw, muziek, variatie tussen beelden van de actie en het publiek … De finale video neemt je in een mum van tijd mee terug in de tijd!